Boksfit

Boksfit
Boks fit is bedoeld voor iedereen, mannen en vrouwen, die geestelijk of lichamelijk een uitdaging zoeken. Boksfit geeft zowel ontspanning als inspanning. Je doet aan zelfverdediging door middel van het aanleren van verschillende (boks) technieken. Tijdens boksfit kun je jezelf lekker afreageren en het is nog goed voor je zelfvertrouwen ook.

Hoe ziet een les er uit?
De les start met een algemene warming-up met verschillende krachtoefeningen. Alleen of met tweetallen worden techniek (aanvallen, reageren en verdedigen) en conditie getraind met ruime variatie in oefeningen in de lucht, tegen handschoenen of op een stootzak. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. Vanaf 14 jaar kun je al deelnemen. De training duurt in totaal 60 minuten en eindigt met een goeie cooling-down.
Bij Taekwon-Do Academie Gelderland is boksen recreatief, dat wil zeggen: we richten ons op sporters die niet aan wedstrijden willen deelnemen maar wel “lekker bezig willen zijn” met zelfverdediging en conditie.

Materiaal .
Boks fit doe je in een korte of lange sportbroek , T-shirt en op sportschoenen. Verder moet je beschikken over een paar bokshandschoenen, deze zijn voor de eerste paar lessen te leen. Het materiaal kan bij ons besteld worden.

Lestijden

Trainingsdagen trainingsaanbod Trainingslocatie en tijden
Dinsdag Boksfit (vanaf 14 jaar) 19.45 – 20.45  Bemmel

Kosten 

De contributieperiodes lopen van september t/m januari en van februari t/m juni. Men betaald aan het begin van de periode voor een half jaar of voor een heel jaar. Indien men per jaar betaald loopt dit van september t/m juni.

Jaarlijks Halfjaarlijks
€15,00 (p/m) 16,50 (p/m)